Asiakaspalvelu   |     Suomi   EUR   |  
Select country
Select language
Kirjaudu sisään
Cosmopharma Beauty Training | Cosmopharma konsultti Pehmoinen

Free Beautytraining by Cosmopharma – alku uudelle uralle!Lämpimästi tervetuloa treffeille, jossa saat kokeilla ja oppia lisää tuotteistamme. Samalla saat kaiken tiedon, mitä tarkoittaa olla konsulttina Cosmopharmassa. 1-2 tuntia voi olla alku uudelle urallesi tai mahdollisuus lisätuloihin!

Tule ja tapaa Team Inharmonyn mahtavia myyjiä, jotka auttavat sinua kaikessa, mitä mietiskelet kauneudenhoitoon liittyen! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vain toiveen saada työskennellä kauneuden parissa ja lisätä tulojasi. Mikäli päätät kirjautua mukaan, saat Goodiebagin minulta sekä 40 % alennuksen kaikista tuotteista ensimmäisestä tilauksestasi.

Cosmopharmalla ei ole mitään ostopakkoja eikä mitään muitakaan maksuja, vain mahdollisuuksia. Konsulttina saat aina 20 % - 40 % alennusta ja mahdollisuus on jopa 50 %, joten voittomarginaali on iso.

Sinä päätät omasta työajastasi ja omista tuloistasi. Ja voit aina pyytää neuvoja kokeneilta konsulteilta ja johtajilta ja saat jatkuvasti tietoa - olet lämpimästi tervetullut isoon tiimiimme!

Valitset missä, milloin ja miten myyt tuotteita. Useimmat pitävät kutsuja asiakkaiden ja tuttujen luona, jotkut myyvät tuotteita kylpylöissä, kauneussalongeissa ja liikkeissä. Sinä saat Cosmopharmalta myös oman ilmaisen nettikaupan, josta asiakkaidesi on helppo tilata sinulta tuotteita. Voit tietenkin ostaa korkealaatuisia tuotteitamme myös itsellesi!

Cosmopharma on ruotsalainen yritys, joka on aloittanut 2006 ja jossa on nyt mukana yli 1500 konsulttia useissa eri maissa. Tarjoamme Sinulle luonnollisia ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita sekä vegaanisia mineraalimeikkejä, kuten myös mahdollisuutta kouluttautua värianalyysien, tyylianalyysien ja meikkien tekijäksi ja voit ottaa vastaan maksavia asiakkaita tulojen lisäämiseksi.

Cosmopharman tuotteet

Ihon- ja hiustenhoito           Cosmopharma – koko perheelle

Ihonhoito                             Cosmopharma x3 – ylellinen kasvojenhoitosarja

                                            Cosmopharma Organic – 100% luonnollinen ja vegaaninen

Ihonhoito miehille               Cosmopharma 365 for Men – ihon- ja hiustenhoitosarja miehille

Hiustenhoitosarja                Cosmopharma Argan Oil – hyväätekeviä hiustuotteita sisältäen Arganöljyä

Meikki                                 BareFaced Beauty – 100% luonnolliset, vegaaniset mineraalimeikit

Värianalyysi                        ColorMe – henkilökohtainen värianalyysimenetelmä

Tyylianalyysi                       StyleMe – henkilökohtainen tyylikirja

Klikkaa sisään ja napsauta paikkakuntaa, johon haluat ilmoittautua mukaan ja täytä tiedot. Saat sähköpostiviestin, jossa on tiedot paikasta, jossa treffit pidetään.

Lämpimästi tervetuloa uudelle urallesi!

   

Ilmoittautuminen

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Postinumero / Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Kutsuja
 
Sverige
Norge
Suomi


Hyväksyn Cosmopharman sekretesspolicy ja että henkilötietoni tallentetaan sen mukaan.
Ostoskori on tyhjä
Yhteyshenkilö
Pehmoinen
Puhelin: +358 50 465 22 13
millaa.ruotsalainen@gmail.com

Nettikauppa
Muu tieto
© Cosmopharma   |   Käyttöehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Evästeet   |   Tekijänoikeus   |   Yhteystiedot   |     |   Sivukartta