Asiakaspalvelu   |     Suomi   EUR   |  
Select country
Select language
Kirjaudu sisään
Föreningar | Cosmopharma (FI)konsultti Pehmoinen

Ansaitse 40% myynnistä joukkueellenne, yhdistykselle tai koululuokalle!

Haluatteko ansaita nopeasti 800 e tai enemmän joukkueellenne tai koululuokallenne?

 

Cosmopharma on suoramyyntiyritys, joka myy korkealaatuisia ihonhoito-, hiustenhoito- ja terveystuotteita sekä kosmetiikkaa.

Oletko kiinnostunut ansaitsemaan 800 e tai enemmän joukkueelle tai luokalle myymättä makkaraa tai sukkia, vaan sen sijaan helposti myytäviä tuotteita kuten aurinkovoidetta, shampoota, suihkusaippuaa?

 

Esimerkiksi jos myyjiä on 20, kaikki myyvät 5 tuotetta keskihinnaltaan 20 e/ kpl saatte kokonaismyynnin 2000 e. Meiltä saatte 40% myyntiprovision kaikista tilauksista, jotka ylittävät 500 e (20-30% alle 500 e tilauksista) ja näin ansaitsette 800 e kun toimitatte tuotteet asiakkaillenne ja saatte heiltä maksun.

Mikäli myytte 10 tuotetta viiden sijaan niin tuotto on luonnollisesti 1600 e jne.

Mikäli teitä on enemmän kuin 20 luokassa tai joukkueessa voitte siis ansaita vielä enemmän. Kaikki on teistä kiinni!

Cosmopharmalla on yli 400 tuotetta valikoimassa, jolloin jokaiselle löytyy jotain!

 

Kuinka tämä tehdään?

Vastaava henkilö (vähintään 18 vuotias) rekisteröityy kotisivuillamme https://fi.cosmopharmas.com/forening Lähetämme sähköpostitse tervetuloakirjeen, josta löytyy kirjautumisohjeet verkkokauppaamme.

 

Nyt olette jo puolessa välissä!

Tilatkaa kuvastoja ja tilauslomakkeita kaikille osallistujille, sopikaa päivämäärä, jolloin tilausten täytyy olla toimitettuna vastaavalle henkilölle. Vastaava tekee tilauksen kotisivuillamme ja me lähetämme tuotteet 3 päivän kuluessa ja te toimitatte ne asiakkaillenne ja peritte heiltä maksun.

Maksu meille suoritetaan tilauksen yhteydessä kortilla tai laskulla (14 pv ilmainen, 30 pv maksullinen), rahtimaksu 12,90 e tilauksen koosta riippumatta. Ei muita kuluja.

 

Kuinka saan mahdollisimman paljon myyntiä?

Luonnollisesti aloitus tapahtuu kotoa, sitten voi pyytää naapureita ja sukulaisia tutustumaan kuvastoon. Jos haluat laajentaa niin kuvaston voi myös antaa mukaan vanhempien työpaikalle jne.

 

Bonus!

Kaikki koululuokat ja joukkueet saavat myös veloituksetta käyttöönsä verkkokaupan, jonka voi helposti linkittää esimerkiksi Facebook sivuille tai jakaa muulla tavoin. Sieltä asiakkaat voivat tilata itsenäisesti ja Cosmopharma hoitaa maksuliikenteen ja toimituksen. Näin te ansaitsette 20% myynnistä tekemättä käytännössä mitään muuta kuin jakamalla verkkokaupan linkkiä! Helppoa ja sujuvaa. Monet ovat käyttäneet tätä henkilökohtaisen myynnin lisänä, jolla ansaitsee 40% (myynnin ollessa yli 500 e)

Rekisteröityminen ei maksa mitään:

Rekisteröityminen on maksutonta. Saat käyttöösi asiakasnumeron ja oman verkkokaupan. Rekisteröitymisen voi tehdä ilman velvoitteita tai vaatimuksia jo tänään!

 

Onnea matkaan!

Cosmopharma AB
Västra Rydsvägen 122
19631 Kungsängen
Kotisivu: https://fi.cosmopharmas.com/forening
Sähköpostiosoite: info@cosmopharma.se
Asiakaspalvelu: +468 584 500 58

 

Anmäl er här!

Förening / Skola *
Lag / Klass
Kontaktperson (över 18 år)*
Henkilötunnus*
Osoite *
Postinumero/Paikkakunta *
Puhelin *
Sähköposti *
Ostoskori on tyhjä
Yhteyshenkilö
Pehmoinen
Puhelin: +358 50 465 22 13
millaa.ruotsalainen@gmail.com

Nettikauppa
Muu tieto
© Cosmopharma   |   Käyttöehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Evästeet   |   Tekijänoikeus   |   Yhteystiedot   |